Om Lokal & Synlig

Råd til online marketing

Bag Lokal & Synlig, der blev etableret i 2019, i Thisted finder vi Stephan Mayol Ejsing (cand.it). Stephan er pt. ansat som digitaliseringskonsulent i Thisted Kommune og har en baggrund indenfor projektledelse i den danske online marketing branche. Ved siden af det faste arbejde, er han klar til at hjælpe og rådgive lokale virksomheder og private med at få øjnene op for online marketing.

Lokal & Synlig tilbyder professionel rådgivning, udvikling af hjemmesider samt værktøjer, der øger din online marketing succes. Og det hele til lave priser i trygge, lokale rammer i Thy, så du får råd til online marketing.


Ideen bag Lokal & Synlig

“Viden og tryghed er kernen til succes,” er filosofien bag Lokal & Synlig. Uden nogen grundlæggende viden om din hjemmeside og online marketing taber du nemlig både tid og penge. Ideen bag Lokal & Synlig kom netop på baggrund af, at flere virksomheder i Thy ikke er synlige på Google. Usikkerhed og mangel på tid til udvikling af online markedføring spiller ofte ind. Online marketing bliver ofte ikke prioriteret i mindre virksomheder, hvorfor det desværre bliver ignoreret. Noget andet er økonomi for at få råd til online marketing: Marketingbureauernes høje priser kan være afskrækkende for mindre erhvervsdrivende.

Lokal & Synlig i Thisted arbejder for at lokale kan få råd til online marketing fra hjemmesider til SEO tekstforfatning. Som tidligere projektleder og produktionschef i markedføringsbranchen har Stephan Mayol Ejsing hjulpet adskillige små og mellemstore danske virksomheder til succes. Fokus er på kundens professionelle udtryk, fundamentet for online marketing – hjemmesiden – og ikke mindst synlighed på Google. Med den solide erfaring i kufferten, er han nu klar til skabe lokal markedsføring i Thisted for dig.


Uforpligtende samtale

Lokal & Synlig tilbyder en uforpligtende samtale om din markedsføring online efter aftale. Måske leder det til et stærkt samarbejde? Hvem ved? Det eneste der forventes af dig, er din nysgerrighed, interesse – og en kop kaffe. Så kom i gang med online markedsføring i Thisted og bliv Lokal & Synlig – trygt og sikkert!


Læs mere: Forside | Kontakt